CINE SUNTEM

DESPRE

CAN STUDIO s-a înfiintat la Orastie însa, datorita  experientei acumulate, în ultimii ani am onorat cu placere şi profesionalism şi clientii din judetele limitrofe.

CAN STUDIO vă oferă servicii de fotografie și videographie la nunți, botezuri şi alte evenimente importante din viața dumneavoastră.Ca să vă convingeți de calitatea serviciilor oferite, vă invităm să faceți un tur al acestui site. Ne adresam în primul rând, celor care apreciază calitatea, spiritul artistic şi profesionalismul. Pentru noi, imortalizarea amintirilor reprezinta o pasiune.

INCEPUTUL

Îmi amintesc cu drag dupămesele lungi din copilărie, în care studioul tatălui nostru devenea efectiv un film science-fiction... revelatoare, fixatoare... și ce mă fascina pe mine cel mai tare era momentul în care dintr-o hârtie albă, într-un „lichid” devenea poză!Camera cu lumină obscură și mirosul puternic, făceau ca fiecare clipă să merite așteptarea de a vedea rezultatul final!Apoi, probele pentru video, când ne adunam toți în jurul camerei de filmat,o camera mare, cu casetă VHS, pe care majoritatea o avem ca amintire, arhivată într-un dulap. Poezii, cântecele, dar cel mai important moment, era acela în care ne rugam de tata: “îmi dai și mie să filmez?”Acesta a fost doar începutul… unul frumos, unul constructiv, unul de ținut minte!Acum ne mândrim cu o experiență de peste 40 de ani, de evenimente frumoase, după cum spune o vorbă înțeleaptă, “înțepenite în istorie”.Pentru noi, reuşita evenimentului dumneavoastra contează.Suntem o echipă de profesionişti din Orăștie care activează pe piața din județul Hunedoara, însă, datorită experienței acumulate, pe parcursul anilor, am onorat cu plăcere şi profesionalism şi evenimentele clienților din judetele limitrofe și chiar ne mândrim și cu nunți în afara țării.

CE FACEM

Fotografie

Oferim servicii fotografice pentru toate tipurile de evenimente dar si fotografie de produs, fotografii tip acte, fotografie de arhitectura si multe altele.

Videografie

Realizam clipuri video, spoturi publicitare, clipuri de prezentare dar si imortalizarea momentelor importante din viata dumneavoastra.

Design & Print

Oferim servicii de design logo, afise, carti de vizita, bannere, mesh-uri, window graphics si print de mici si mari dimensiuni.

WE CAN

Fotografie

Nunti, botezuri, majorate, fotografie de produs, fotografie arhitecturala, sedinte foto studio.

Videografie

Nunti, botezuri, majorate, clipuri video, clipuri de prezentare si spoturi publicitare.

Design & print

Design si print logo, carti de vizita, bannere, afise, window graphics, print foto, print pe canvas, personalizari materiale.

Publicitate

Reclame, bannere, window graphics, printuri de mici si mari dimensiuni.

CINE SUNTEM

Octavian

Adrian

Sandu

VREI SA LUCREZI CU NOI?